News & Events

Γνωρίζουμε την Άννα Γιαννικέλη

Η Άννα Γιαννικέλη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, γεμάτη ενέργεια και θετική διάθεση, ήταν ένας από τους stewart της Παγκόσμιας έκθεσης Μορφολογίας Γάτας που διοργάνωσε τη Felina Greece τον περασμένο Μάιο. 
Θα θέλαμε να παρουσιάσουμε τους ανθρώπους που βοηθούν στα show, εργάζονται δίπλα στους κριτές και φροντίζουν για την ομαλή διαδικάσία της έκθεσης. Οι stwearts είναι πολύτιμοι για κάθε έκθεση και σαν σωματείο είμαστε ευγνόμωνες για κάθε άνθρωπο που έχει περάσει από αυτό το πόστο. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που η Άννα συμμετείχε σε έκθεση σαν stewart και της ζητήσαμε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της απατώντας στο ερωματολόγιο που έχει φτιάξει η Felina για όλους τους stewart. 
Αξίζει να την διαβάσετε! 
 -Felina:.Σε ποιά έκθεση έλαβες μέρος σαν stewart και ποιά ήταν τα καθήκοντα σου;
-Anna: Πρώτη φορά ελαβα μερος ως stewarτ στην έκθεση που πραγματοποιήσε η Felina στο Τενχοστάσιον. Βοηθουσα στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού, βοηθώντας τόσο τους κριτές καθώς και τις γατούλες που λαβανε μερος. 
-Felina: Περιέγραψε μας την συνεργασία σου με τον κριτή / κριτές, ποιος κριτής ήταν, σε ποια γλώσσα μιλάγατε, τι γνώσεις αποκόμησες από τον συγκεκριμένο κριτή. 
-Anna:Ευτυχώς η συνεργασία με όλους τους κριτές ήταν πάρα πολύ καλή! Στην προκειμένη περίπτωση μίλησα και στα αγγλικά και στα ιταλικά. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα σχετικά με τις γάτες ,και σίγουρα έχω ακόμα να μάθω περισσότερα.
-Felina: Σου δόθηκε κάποιο αναμνηστικό για την εθελοντική σου συνεισφορά ή κάποια παροχή;
-Anna:Μου δώθηκε ενα πιστοποιητικό της συμμετοχης μου ως stewart και για τις δύο ημέρες, και η συμμετοχή της μια μου γάτας ήταν δωρεάν για το Σαββατοκύριακο. 
-Felina: Συμμετείχαν γάτες σου στην έκθεση στο διαγωνιστικό κομμάτι; Aν ναι τι φυλή, τι κατηγορία κλπ.
-Anna:  Συμμετείχαν δυο γατούλες μου, στην κατηγορία στειρωμένων  και οι δύο. Η μια ήταν Σιβηριας και η άλλη Scotich highland.
-Felina:Άλλες σκέψεις που θα ήθελες να μοιραστείς;
-Annα: Για μένα που λατρεύω τα ζώα, ηήαν μια ιδιαιτερα καταπληκτική εμπειρία! Η συνανστροφή με νέους ανθρώπους τόσο με τους κριτές όσο και με τους εκτροφείς ήταν κατι πολύ ευχάριστο για μένα. θα ξανασυμμετειχα αν μου δινοταν η ευκαιρια, αν και ηταν λιγο κουραστηκά, Θα ήθελα να προσθέσω ότι  μου χρειαζοταν μια σχετικη πληροφορηση πριν την εκθεση, καθως επισης ισως μια πιο καταλληλη ενδυση.
-Felina:Για το μέλλον σχεδιάζουμε ένα σεμινάριο για stewart ποιες είναι οι σκέψεις ου ή οι προτάσεις σου;
- Anna: Θα μe ενδιλεφερε πολύ να εκπαιδευτώ καλήτερα, όσον αναφορά τα καθηκοντα του stewart.
 
Εάν θέλετε κι εσείς να λάβετε μέρος σε μελλοντικό σεμινάριο stewart δεν έχετε παρά να μας γράψετε στο: felinagreece@gmail.com

 

Safe Pet System

Ασφαλίστε την γάτα σας, είτε πρόκειται για κατοικίδιο, είτε για εκτροφική γάτα.
Με τα αποκλειστικά πακέτα που εξασφάλισε η Felina
για εσάς και την γατούλα σας!
Εlit παροχές, απόλυτη ασφάλεια, μπορείτε να ασφαλίσετε και ολόκληρο το εκτροφείο σε προνομιακές τιμές.
Αφορά αποκλειστικά μέλη της Felina Greece.
Ρωτήστε μας!

your ad here

your ad here

Contact us

Felina Greece

Epidavrou 39 str. 15233

Athens-Greece

Head office:felinagreece@gmail.com

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.